Profil

Min baggrund for at hjælpe dig...

I mit mangeårige arbejdsliv har jeg erfaret, at jeg konstant har fundet den største arbejdsglæde, når jeg har haft fokus på mennesker og deres mentale og personlige udvikling.

Jeg har altid interesseret mig for, hvilke strategier vi mennesker benytter os af, når vi har det svært i vores liv. Hvordan vi tænker, handler og føler, og hvad vores kropslige tilstand signalerer, når vi er på mentalt overarbejde.

Jeg har en overbevisning om, at hvis vi oprigtigt har lysten til forandring og tør tage imod de opgaver, vi bliver stillet i et terapeutisk forløb, så får vi også muligheden for at flytte nogle af de markante forhindringer, der står i vejen for, at vi kan fungere på bedst mulige vilkår.

I erkendelse af mine erfaringer valgte jeg at styrke mine kompetencer og uddanne mig til certificeret NLP Psykoterapeut – en fireårig godkendt uddannelse.

Endvidere har jeg taget kursus i Mindfulness teknikker, som jeg også integrerer i mine terapisessioner.

Jeg værdsætter min faglige udvikling højt og deltager løbende i supervision, egenterapi og kurser. Dels for at holde mig opdateret, men også for at sikre mig, at den faglige kvalitet i vores samtaler opretholdes.

CV

NLP Psykoterapeut, v/Anni Simonsen
NLP Master Practitioner, v/Anni Simonsen
Coach – NLP Practitioner m. kropsmodul, v/Anni Simonsen
Lærer fra KDAS, linjefag i dansk og engelsk, Skovlunde
ED studier engelsk i div. Fag, Handelshøjskolen på Frederiksberg
Korrespondent engelsk/fransk, Handelshøjskolen på Frederiksberg

Relevante kurser:
Mindfulness kursus og opsamlinger v/Signe Rønnebro