Kurser

Jeg laver både temaaftner og workshops.
Læs mere nedenfor,..

Workshop: Smid din eksamensangst, FOF, efterår 2019

Er du studerende?

Begynder du at mærke presset og tankerne omkring eksamen?
Genkender du følelsen af koldsved, uro i maven, søvnløse nætter og manglende evne til at få en lyd frem, når det gælder?

Denne Workshop er til dig, der vil have hjælp til at smide din eksamensangst.
Du får teori om, hvad der sker i kroppen og strategier til, hvad du kan gøre for at ændre på din tilstand.

Der vil blive udbudt et begrænset antal pladser, så der er rig mulighed for at have fokus på den enkelte og erhverve sig individuelle redskaber.

Workshoppen er fordelt over 3 fremmøde gange og afholdes i Vejle.

Dine undervisere er begge uddannede Neurolingvistiske Psykoterapeuter. Derudover har de forskellige uddannelsesmæssige baggrunde og indgangsvinkler.
Suzanne Cats er også Kropscoach og lærer, mens
Ivonne Lindahl Pedersen også er Sundhedscoach og ernæringsbachelor.

Temaaften: Tæm din eksamensangst, FOF, november 2018

Tæm din eksamens angst, er en temaaften for dig som er i gang med en uddannelse, og som allerede nu vil forberede dig, og have redskaber til de kommende eksamener.

Vi har alle et narrativ; en fortælling om os selv, der er fyldt med overbevisninger.

Nogle af disse er hæmmende overbevisninger om vores egen formåen. En slags regler for, hvad der er sandt og falsk, og som er koblet op til følelser i vores krop, måden vi taler til os selv på eller det vi forestiller os, der kan ske. Denne workshop giver dig mulighed for at møde dine hæmmende overbevisninger og få dem vendt på vrangen

Hvis du er klar til at lave forandringer, vil du få en fornyet forståelse for, hvordan lige præcis din krop og dit sind reagerer, når du føler dig presset og nervøs, hvorfor du reagerer som du gør og redskaber til, hvordan du håndterer denne sindsstemning.

Temaaftenen henvender sig til unge med eksamensangst på ungdomsuddannelser eller videregående uddannelser, primært alderen 16 – 25 år)